3 SEMESTER.
Eksamens projekt


Under dette projekt har jeg primært arbejdet med video redigering, og billede behandling. Jeg har opnået øget viden og forståelse for brugen af et Word Press template og derigennem fået forståelsen af hvad et ”child theme” er og hvordan man arbejder med dens CSS.
Jeg har i processen beskæftiget mig med databaser og My SQL, hvoraf jeg har opnået en bedre og bredere forståelse for hvordan man kobler et website til en server ved hjælp af PHP. I den proces fik jeg også et bedre kendskab til hvordan man arbejder effektivt og kreativt i Adobe InDesign, da vi benyttede dette program til at opsætte og designe vores rapport.

Samarbejdet internt i gruppen har været til min fordel og rapporten afspejler et fælles stykke arbejde. Vi har kunne udnytte vores personlige kompetencer og derved opnået en bredere forståelse for emner der ikke ligger en selv ligefor. Jeg er personligt rigtig glad for denne ordning, da det giver en god arbejdsmoral at alle er med til udarbejdelsen af materialet og rapporten.