Lirumlarumleg

Scheel-larsen

Modstrøm

Rødovre Taekwondo klub

Søstrene Grene i Paris

RHK Festival

Albertslund kommune

præsentationsfilm lavet for Albertslund kommune som skal visse at byen er designet til børn. (Prisen for denne film kom op på 5000 kr.)

Southern Exposure

præsentationsfilm lavet for Southern Exposure.

Mark Anthony

præsentationsfilm lavet for Mark Anthony.
www.markanthony.dk

Søstrene Grene

En af mange film om opskrifter på nemme og sunde måltider lavet for søstrene Grene i samarbejde med Naturazin.
www.grenes.dk, www.naturazin.dk

Mediacom

Case video lavet for Mediacom. Dette video skal visualisere Mediacoms kampagne arbejde, i dette tilfælde for IKEA.

Al Ajmi Marble L.L.C

Corporate video præsentation af Omans største marmor eksportør. Præsentationen har fokus på faciliteterne og arbejdsprocesen. www.alajmimarble.com

Keen Bernberg

Dette er en præsentation af Keen Bernberg som er professionel golfspiller.

Søstrene Grene DIY

En DIY er et fænomen man primært kender fra blogverdenen, der har til hensigt at inspirere andre til at lave kreative ting og sager. Vi har gennem vores tætte samarbejde med Søstrene Grene videreudviklet på ideen og konceptet omkring do-it-yourself. www.grenes.dk

Corporate video for Søstrene Grene

Den danske virksomhed Søstrene Grene, der er baseret på et franchise koncept havde interesse i at vise udlandet hvad der historiske og unikke koncept byggede på. Derfor producerede vi denne præsentationsfilm der fortæller vigtige fakta omkring virksomheden, men også indrammer og fanger stemningen der er byggestene for virksomheden. www.grenes.dk

Elverhøjkoret

Vi har produceret denne dokumentar inspirerede video for Elverhøjkoret da de i sommeren 2013 optrådte i Ulvedalene sammen med det Kongelige Teater i forbindelse med opsætningen af Robin Hood. Denne film havde til hensigt at vise at koret ikke blot er et almindeligt kor, men et performance kor. Denne film er produceret i samarbejde med fotograf Simon Sonne.

4sound

I forbindelse med DM i mix i Pumphuset 2013, skulle 4sound lancerer en ny mixerpult fra Numark. Vi producerede i samarbejde med 4sound denne eventfilm, der havde til formål at øge opmærksomheden omkring dette nye produkt.
www.4sound.dk

FABELAB

Fabelab er en ny dansk design virksomhed der producere babytæpper med udgangspunkt i orgimasisk folde teknik. Vi producerede denne korte præsentationsfilm med henblik på at få indblik i det univers og opfange den stemning der er omkring børn og virksomheden.
www.fabelab.dk

Ticket2Heaven

I foråret 2013 lancerede Ticket2Heaven, et dansk børnetøjfirma, en serie regntøj og gummistøvler til børn. Det dokumenterede vi i denne præsentationsfilm, hvor der ved hjælp af effekter, billeder og lyd er lagt op til leg. Filmen havde til hensigt at vise tøjet i brug og samtidig kvalitetsstemple det. Denne film er produceret i samarbejde med fotograf Simon Sonne.
www.ticket2heaven.dk